DINE TRÆNINGSMULIGHEDER HOS MIG

GRAVIDTRÆNING
EFTERFØDSELSTRÆNING
INDIVIDUEL TRÆNING
Hvis du eller din mødregruppe er interesseret i træning, så kontakt mig endelig over mail eller telefon.

Udover at arbejde med kostvejledning og vaneændringer er jeg også certificeret Exercise Instructor gennem mit studie som professionsbachelor i Global Nutrition and Health. Derudover er jeg uddannet Les Mills BODYPUMP Advanved Instructor samt GRAVITY instruktør og underviser i BODYPUMP, GRAVITY og stram op i SATS.

Da jeg selv er mor, ved jeg godt, hvor svært det kan være, at komme ud af døren med en lille krævende baby. Derfor kører jeg hellere end gerne ud og afholder mødregruppetræning hjemme hos jer. 

INFORMATION

Individuel træning

Hver træning varer 60 min. Vi aftaler tider indbyrdes.

 

Holdtræning

Der er efterfødselstræning hver fredag formiddag. Holdene er små (maks 6 personer), så der er plads til fokus på den enkelte, så alle får mest muligt ud af træningen. Hver træning varer 60 min.

INFORMATION OM DE FORSKELLIGE TRÆNINGSMULIGHEDER

GRAVIDTRÆNING
​Jeg skræddersyr hver uge træningsprogrammer, der er tilpasset den enkelte gravide, herunder trimester, gener, fysisk form osv. Fokus er på at få pulsen lidt op, få styrket kroppen og have det sjovt. 
INDIVIDUEL TRÆNING
Vi taler sammen om dine mål og knokler sammen for at opnå resultater. Jeg vil skræddersy et trænings-program til dig, som vi justerer løbende. Der vil være fokus på simple øvelser, der ikke kræver det store udstyr, så du også kan træne derhjemme. Vi træner sammen 1-2 gange om ugen.
EFTERFØDSELSTRÆNING
Formålet er at opbygge muskelmasse og forbedre konditionen efter graviditet og fødsel. Træningen vil altid blive skræddersyet til de deltagende på holdet og eventuelle ønsker vil blive mødt. Her er også fokus på at have det sjovt og at skabe relationer til andre nybagte mødre.

Følg mig her:

  • LinkedIn - sorte cirkel

Mail: ljlivsstil@gmail.com      Tel: 22 78 52 57      Adr: Silkeborgvej 268, 8230 Åbyhøj      CVR: 39510405

© 2018 by Louise Jönsson